Borrelbox bestellen in Bergen op Zoom

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse ingrediënten enluxe hapjes zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, seizoensfruit, gezonde snackgroenten, smaakvolle olijven, speciale noten en zaden, crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en gemakkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Bergen op Zoom op het moment dat jij kiest geleverd

Verse en lokale producten

Wat je besteld bij ons en vaak bij andere opties niet zijn verse, lokale producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, speciale kaassoorten en olijven. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je niet direct op Thuisbezorgd of catering zit te wachten in Bergen op Zoom, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Bij het ontvangen van de borrelbox zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse ingrediënten voor op de plank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer passend om als aardigheid te geven of te gebruiken voor feestjes

Is het al borreltijd in Bergen op Zoom?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een heerlijke borrelplateau? Laat je borrelbox donderdagavond bezorgen en start onbezorgd je weekend op vrijdag met een ultiem ontspannen gevoel én een heerlijke borrelplank!

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Je kunt al onze borrelboxen met diverse borrelproducten tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt.Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

Borrelbox bestellen in Bergen op Zoom

Wil jij graag zo’n complete borrelbox bestellen vol diverse borrelhapjes? Bestellen kan via onze webshop. Bekijk alle foodboxen hierboven en bestel de box vol borrelhapjes waar jij nu het meest zin in hebt. Bestel direct online en geniet in eigen tuin of huis van een complete borrelbox. Ook leuk om cadeau te geven! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.