Borrelbox bestellen in Assen

De borrelboxen die wij aanleveren in Assen zijn gevuld met smaakvolle, verse etenswaren enluxe borrelhapjes zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, seizoensfruit, healthy snacks, lekkere olijven, luxe nootvarianten, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en makkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Assen op het moment dat jij kiest geleverd

Luxe en verse producten

Wat je besteld bij ons en regelmatig bij andere opties niet zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, verse kazen en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inschakelen, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom sturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij het ontvangen van de borrelbox zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse producten voor op de hapjesplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Wanneer ga jij borrelen in Assen?

Begin jij het weekend graag met een unieke borrelplateau? We bezorgen jouw borrelbox graag op donderdagavond in Assen, zodat jij direct vrijdag klaar bent om heerlijk borrelend het weekend in te kunnen gaan! Is dat even relaxed je weekend beginnen.

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend bereiden en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

Borrelbox bestellen in Assen

Wil jij graag zo’n heerlijke borrelbox bestellen vol variatie? Bestellen kan via onze webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een complete borrelbox vol hapjes. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per post! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.