Borrelbox bestellen in Arnhem

De borrelboxen die wij aanleveren in Arnhem zijn gevuld met smaakvolle, verse etenswaren en luxe borrelhapjes zoals ambachtelijke kazen,ambachtelijke vleessoorten, fruit en vruchten, healthy snacks, lekkere olijven, luxe nootvarianten, crackers, brood, heerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend te kunnen serveren en makkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Arnhem op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je besteld bij ons en vaak bij andere opties niet zijn verse luxe producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, ambachtelijke kazen en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op Thuisbezorgd of catering zit te wachten in Arnhem, bieden onzespeciaal gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom sturen we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt pak je het pakket direct uit en zet je de verse producten voor op de borrelplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Lekker thuis genieten van delekkerste borrelplank in Arnhem

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Wil jij ook graag de foodandwood.nl ervaring meemaken en een borrelbox kopen in Arnhem? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer geschikt voor feestjes.

Wanneer is het voor jou borreltijd in Arnhem?

Begin jij het weekend graag met een verrassende borrelplank? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond aanleveren en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekend zonder nog borrelhapjes bij de supermarkt te hoeven kopen.

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Je kunt al onze borrelboxen met verse hapjes tot 4 dagen na de verzending gekoeld bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

borrelbox kopen in Arnhem

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Bestellen kan via onze webshop. Bekijk alle foodboxen hierboven en bestel de box vol borrelhapjes waar jij nu het meest zin in hebt. Bestel direct online en geniet thuis van een complete Food and Wood borrelbox. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per post! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.