Winkelmand

Borrelbox bestellen in Apeldoorn

De borrelboxen die wij aanleveren in Apeldoorn zijn gevuld met smaakvolle, verse ingrediënten enspeciale hapjes zoals speciale kaassoorten,ambachtelijke vleessoorten, vers fruit, healthy snacks, lekkere olijven, speciale noten en zaden, hartigheden en crackers, brood, frisse dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde te kunnen serveren en makkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Apeldoorn op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je besteld bij ons en vaak bij andere opties niet zijn verse, lokale producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, verse kazen en olijven. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzespeciaal gekoelde borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Al onze borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Apeldoorn.. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zet je de verse producten voor op de borrelplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Lekker thuis genieten van delekkerste borrelplank in Apeldoorn

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote veelzijdigheid aan producten om aan je gasten te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer geschikt voor feestjes.

Wat is jouw borrelmoment in Apeldoorn?

Trap jij graag het weekend op vrijdagavond af met een unieke borrelplank? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond brengen en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekeinde zonder nog borrelhapjes bij de supermarkt te hoeven kopen.

Staat jouw borrelmoment later dan vrijdag op de planning? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend maken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

borrelbox voor thuis bestellen in Apeldoorn

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Dat kan gemakkelijk in onze webshop. Bekijk hierboven onze assortiment en kies de box met hapjes waar jij het meeste zin in hebt. Bestel meteen online en geniet in eigen tuin of huis van een complete borrelbox. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per post! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.