Borrelbox bestellen in Alphen aan den Rijn

De borrelboxen die wij leveren in Alphen aan den Rijn zijn gevuld met smaakvolle, verse producten en delicatessen zoals ambachtelijke kazen,ambachtelijke vleessoorten, vers fruit, healthy snacks, smaakvolle olijven, noten, hartigheden en crackers, brood, overheerlijke dips en meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend te kunnen serveren en eenvoudig via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Alphen aan den Rijn op het moment dat jij kiest geleverd.

De meest verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele andere snackboxen niet, zijn verse, lokale producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, ambachtelijke kazen en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onze gekoelde borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Alphen aan den Rijn.. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zet je de verse ingrediënten voor op de hapjesplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Lekker thuis genieten van de heerlijkste borrelplank in Alphen aan den Rijn

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote hoeveelheid aan luxe hapjes om voor je gasten te presenteren en dit komt allemaal uit één borrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Uiteraard ook zeer passend om als geschenk te doneren of te gebruiken voor feestjes

Wanneer is het voor jou borreltijd in Alphen aan den Rijn?

Begin jij het weekend graag met een heerlijke borrelplank? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Vindt jouw genietmoment later in het weekeinde plaats? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend klaarmaken en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

Borrelbox thuis bezorgd in Alphen aan den Rijn

Heb jij nu al trek gekregen in zo’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Bestellen kan via onze webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een fijne borrelbox vol lekkers. Ook leuk om cadeau te geven inclusief een persoonlijke boodschap!