Borrelbox bestellen in Almere

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse ingrediënten enluxe hapjes zoals kaasjes,premium vleeswaren, fruit van het seizoen, gezonde snackgroenten, lekkere olijven, notenmix, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend in huis te hebben en gemakkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Almere op het moment dat jij kiest geleverd

Verse en lokale producten

Wat je besteld bij ons en vaak bij andere opties niet zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, ambachtelijke kazen en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzespeciaal gekoelde borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom sturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote assortiment aan luxe hapjes om aan je genodigden te presenteren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer passend om als aardigheid te geven of te gebruiken voor feestjes

Wanneer plan jij jouw borrelmoment in Almere?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een fijne borrelplankje? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond brengen en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekend zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven halen.

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend maken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Niet wachten op Thuisbezorgd, want je hebt alles al in huis en kiest zelf je borrelmoment.

borrelbox kopen in Almere

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Dat kan via onze webshop. Bekijk hierboven onze assortiment en kies de box met hapjes waar jij het meeste zin in hebt. Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een fijne borrelbox vol lekkers. Ook leuk om aan een ander te geven als cadeau! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.