Winkelmand

Borrelbox bestellen in Almelo

Onze borrelboxen zijn afgeladen met heerlijke, verse producten en delicatessen zoals speciale kaassoorten,Italiaanse charcuterie, fruit van het seizoen, healthy snacks, de lekkerste olijven, luxe nootvarianten, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend te kunnen serveren en eenvoudig via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Almelo op het moment dat jij kiest geleverd

Verse en lokale producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse luxe producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, kaas en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op Thuisbezorgd of catering zit te wachten in Almelo, bieden onzespeciaal gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Wil jij ook graag de foodandwood.nl ervaring meemaken en een borrelbox kopen in Almelo? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer handig om als geschenk te schenken of te gebruiken voor feestjes

Wat is jouw borrelmoment in Almelo?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een verrassende borrelplank? We bezorgen jouw borrelbox graag op donderdagavond in Almelo, zodat jij direct vrijdag klaar bent om heerlijk borrelend het weekend in te kunnen gaan! Is dat even relaxed je weekend beginnen.

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Je kunt al onze borrelboxen met verse borrelhapjes tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niet wachten op Thuisbezorgd, want je hebt alles al in huis en kiest zelf je borrelmoment.

borrelbox voor thuis bestellen in Almelo

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Dat kan via onze webshop. Bekijk hierboven onze foodboxen en kies de box met hapjes waar jij het meeste zin in hebt. Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een verse box vol hartige (en zoete) hapjes. Ook leuk om aan een ander te geven als cadeau! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.