Borrelbox bestellen in Alkmaar

Onze borrelboxen zijn afgeladen met heerlijke, verse ingrediënten enspeciale hapjes zoals speciale kaassoorten,premium vleeswaren, fruit en vruchten, healthy snacks, smaakvolle olijven, noten, crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend in huis te hebben en makkelijk via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Alkmaar op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je besteld bij ons en vaak bij andere opties niet zijn verse, lokale producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, kaas en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzespeciaal gekoelde borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Alkmaar.. Bij het ontvangen van de borrelbox zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse producten voor op de hapjesplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote assortiment aan hapjes om aan je gasten te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Koop dan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer geschikt voor feestjes.

Welk moment kies jij voor een borrel in Alkmaar?

Trap jij graag het weekend op vrijdagavond af met een unieke borrelplank? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond aanleveren en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekeinde zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven halen.

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelbox voor thuis bestellen in Alkmaar

Kan jij niet wachten om zo\’n fantastische borrelbox voor thuis te bestellen? Doe het dan direct! Bestellen kan via onze webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel jouw borrelbox naar wens en je bent klaar om in eigen huis te genieten van een complete borrelplank. Ook leuk om aan een ander te geven als cadeau! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.