Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uniek en lekker menu? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in in Nederland. Perfect voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelplanken en borrelhapjes om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in in Nederland. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelplanken op maat indien gewenst.

verwenbox bestellen maken wij mogelijk in heel Nederland

Wij kunnen borrelplanken bezorgen in in Nederland en andere steden in Nederland alsook catering op maat verzorgen waarbij we complete borrels verzorgen. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken los gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in in Nederland laat afleveren.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of bijzonder buffet laten verzorgen? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker  verwenbox bestellen in Nederland

Blijf jij ook steeds regelmatiger de avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas heerlijk genieten van heerlijke hapjes met vrienden of familie. Plan dus die gezellige avond, bestel direct en laat de borrelplank brengen in in Nederland. Dat is heerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor verwenbox bestellen

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.