Laat een borrel organiseren in in Nederland met luxe borrelhapjes. Heerlijk voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct zo op tafel kunt zetten. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Bestel gelijk een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in in Nederland. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in in Nederland. Wil jij borrel catering of een borrelplank op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelplateaus op maat indien gewenst.

borrelhapjes bestellen maken wij mogelijk in heel Nederland

Wij bieden zowel complete borrels en doen aan borrelplanken bezorgen in in Nederland alsmede catering op maat. Laat een volledig opgemaakte borrelplank in in Nederland bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplateaus? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Lekker  borrelhapjes bestellen in Nederland

Blijf jij ook steeds regelmatiger de avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat dus lekker een borrelplank bezorgen in in Nederland op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is voortreffelijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor borrelhapjes bestellen

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.