Borrelhapjes bestellen in Alkmaar

Wil jij borrelen met de lekkerste borrelhapjes? Borrelhapjes zijn een breed begrip, want ze gaan van warme bittergarnituur tot groentesnacks en van kaas tot vers fruit en tapas. Kortom, heel veel opties en dat is precies wat je zoekt voor een uitgebreide borrelplank. {Ben jij van plan binnenkort een veelzijdige borrelplank te serveren? Ontdek hoe veelzijdig borrelhapjes kunnen zijn en waaruit je wel niet kunt kiezen. Wij helpen je om de lekkerste borrelbites voor je plank in huis te halen!

Lekker bestellen? Ontdek direct ons assortiment borrelhapjes voor thuis in Alkmaar.

Diverse borrelhapjes

Over het algemeen zijn de volgende soorten borrelhapjes te onderscheiden:
– Toastjes, crackers, blini’s met dips
– Noten en chips
– Spiesjes
– Bladerdeeghapjes
– Olijven en andere tapas
– Warme borrelbites van vlees, vis of kip
– Vegetarische borrelhapjes
– Snackgroenten
– Vers en gedroogd fruit
– Vleeswaren
– Kaasjes met compotes/dips
– Chocolade en andere zoetigheden

Natuurlijk vallen binnen elke categorie vele soorten borrelhapjes, but you get the point. Er bestaat ongelooflijk veel wat als borrelhapje gegeten kan worden. Ook grotere gerechten kunnen uitstekend omgetoverd worden tot een kleine borrelsnack. Denk aan salades zoals de caprese, loempia\’s, kipsaté, tortilla\’s, belegde broodjes/toast en vleesballetjes.

Wat leg je dan op de borrelplank?

Zorg altijd dat je lekker veel variatie op de plank hebt liggen. Zo serveer je in ieder geval een borrelplank waar iedereen wel wat lekkers op ziet. Misschien vind jij het ook leuk om je aan een bepaald thema of een stijl te houden qua borrelhapjes. Denk bijvoorbeeld aan:

– Vegetarisch;
– Een snackplank vol warme borrelbites;
– Lekker gezond met veel groenten;
– Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters;
– Veel vlees (charcuterie);
– Veel ingrediënten uit de zee (visplank);
– Een kaasplankje vol kaas en compotes;
– Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers;
– Een dessertplank vol zoetigheden en fruit;
– Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw;

Borrelhapjes hoeven tot slot echt niet altijd ready-to-eat op de plank te liggen. Het heeft misschien juist wel wat om je gasten lekker zelf te laten kiezen wat ze willen eten en combineren met diverse ingrediënten. Zo kun je heel simpel allerlei losse ingrediënten op de plank leggen met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken ontdekken en combineren. Wie weet op wat voor gekke maar heerlijke combinaties jullie stuiten!

Genieten van borrelhapjes in Alkmaar

Wil jij thuis genieten van lekkere, kwalitatieve hapjes? Daarvoor hoef je zeker geen uren in de keuken te staan. Die kun je vandaag de dag gelukkig gewoon online bestellen. Bij ons kun je uit een mooi assortiment borrelboxen kiezen. Lekker en gevarieerd. Ontdek al onze borrelboxen online. Direct te bestellen in Alkmaar.

Een klein gebaar of groots uitpakken

Borrelhapjes zijn onze passie. Daarom zorgen wij dat je altijd wat te kiezen hebt aan borrelhapjes in onze webshop. Die borrelboxen vol heerlijke bites kun je ook super leuk als cadeau geven. Voeg een persoonlijk bericht toe en je hebt een fantastisch borrelcadeau! Er is een ruime keuze uit borrelboxen met heerlijke, verse ingrediënten en zorgvuldig gekozen borrelproducten. De inhoud van onze verse borrelboxen zijn tot 4 dagen na verzending vers te verorberen. Zet de ingrediënten daarom direct in de koelkast na het aannemen.

Ben jij gek op borrelen en houd je van veel variatie op de plank? Bespaar jezelf een hoop drukte in de keuken en kies voor borrelhapjes catering. Je kunt bij ons terecht voor borrelplanken catering op maat en voor onze speciale grazing table catering. Ontdek hier wat grazing table catering inhoudt.

Borrelhapjes online bestellen in Alkmaar

Wil jij je graag laten verrassen en direct borrelhapjes bestellen? Laat het direct bezorgen in Alkmaar. Kies voor borrelhapjes bestellen bij Food and Wood. Bekijk dan hier al onze borrelboxen en kies je favoriet.

Bestel wanneer je eraan denkt en de bezorger komt donderdag- of vrijdagavond jouw borrelbox bezorgen. Pak na het aannemen van de borrelbox zo snel mogelijk de doos uit en zet alle versproducten in de koelkast. Je kunt tot zeker 4 dagen na de verzending nog genieten van de heerlijke borrelhapjes in de box.