Geen zin om te koken? Laat een borrel organiseren in in Nederland. De oplossing voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij onskun je terecht voor diverse uitgebreide borrelplanken om zelf thuis een borrel te organiseren of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct mee te borrelen. Kies jij voor een complete borrelplank of ready to serve borrelplank?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in in Nederland. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

Beterschapspakket maken wij mogelijk in heel Nederland

Borrelboxen en borrelplanken bezorgen in in Nederland alsook de complete catering op locatie zijn voor ons geen enkel probleem. Laat een prachtig opgemaakte borrelplank in in Nederland bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of lekker hapjes buffet laten verzorgen? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Lekker  Beterschapspakket in Nederland

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van diverse lekkere hapjes. Plan dus die gezellige avond, bestel direct en laat de borrelplank brengen in in Nederland. Dat is heerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor Beterschapspakket

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.