Your cart

Verzending & verpakking

Wij verzenden al onze pakketten met etenswaren gekoeld. Door gebruik te maken van diepgevroren gelpacks en isolatiemateriaal toveren wij jouw pakket om in een mini-koelbox, geschikt voor transport. De temperatuur in de doos zal nooit boven de 4-7 graden zijn en daarmee blijft jouw bestelling absoluut vers tot aan jouw deur.

Wel is het belangrijk dat je de inhoud van het pakket na ontvangst snel in de koelkast zet. Zo kun jij tot 3 dagen na ons verzendmoment jouw borrelhapjes nog steeds vers serveren!

Jouw bezorgmoment

Omdat we met verse, gekoelde producten werken, vindt de bezorging plaats op vaste verzenddagen:

  • Donderdagavond tussen 18.00 – 22.oo uur
  • Vrijdagavond tussen 18.00 – 22.oo uur

Bij het plaatsen van je bestelling kies je jouw bezorgdag. Geplande leveringen op donderdag hebben indien nodig een tweede bezorgpoging op vrijdag. Leveringen op vrijdag hebben slechts één bezorgmoment. Er wordt niet op zaterdag bezorgd.

Verzendkosten

Bij een bestelling onder de €50,00 zijn de verzendkosten €6,50. Boven de €50,00 is de verzending gratis.

Track & Trace

Op de dag van leveren krijg je rond 14.00 uur de e-mail met de track-en-tracegegevens. Hierin zie je het tijdsvenster waarbinnen je pakket geleverd zal worden. Zorg dat je thuis bent in dit tijdsvenster.

Mocht je onverhoopt toch niet thuis zijn, raden we je aan je buren op de hoogte te brengen dat je een pakket met etenswaren verwacht en dat deze in de koelkast bewaard moeten worden.

Jouw pakket wordt ‘s ochtends ingepakt en dezelfde dag ‘s avonds bij jou thuisbezorgd.