Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Gratis persoonlijke boodschap toevoegen

Vega, vegan en zwangerschapsproof mogelijk

Borrelpakket bestellen

Zelf borrelpakketten samenstellen

Organiseer jij binnenkort een zakelijke borrel en ben je op zoek naar mooie, luxe borrelboxen, cadeaupakketten of waardebonnen om bij alle deelnemers thuis te laten bezorgen? Dan gaan wij je voorzien van iets moois.
 
Wil je zelf borrelpakketten samenstellen, bijvoorbeeld voor een (online) borrel, als voorproefje of uitnodiging voor een evenement of als bedankje naderhand? Bij Food and Wood kunnen zakelijke borrelpakketten compleet persoonlijk samengesteld worden, drankjes en borrelhapjes af te stemmen en kunnen we op maat gemaakte verpakkingen inclusief bedrijfslogo produceren, waardoor alles geheel in je eigen huisstijl wordt vormgegeven. Wij nemen het gehele traject uit handen en komen zo samen met jou tot een fantastisch borrelpakket!

Borrelpakket cadeau doen

Borrelpakketten zijn een cadeautje waar niemand nee tegen zegt! Een borrelpakket is een goedgevulde box, het liefst zowel met een lekker drankje als met heerlijke borrelwaren. Denk hierbij aan een mooie mix van noten, olijven, crackers (breek)brood, chips, smeerdip, vleeswaren en natuurlijk kaas. Maar het kan nog beter.

Zo biedt Food and Wood tevens borrelpakketten met warme hapjes, ovenhapjes, kazen met bijpassende chutneys en de lekkerste charcuterie. Dat is pas een luxe borrelpakket samenstellen! Wil jij dit nu ook? Bekijk dan onze website of vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Wij hebben geslaagde borrels verzorgd voor:

Borrelpakket zakelijk bestellen

Een bedrijfsborrel doe je met Food and Wood. Wij komen graag bij jou op locatie om een complete borrelplank catering te verzorgen, maar ook voor het verzenden van adressen kunnen wij je helpen en kun je bij ons een borrelpakket bestellen

Niets leukers dan een origineel borrelcadeau te ontvangen met een persoonlijke boodschap en lekkere inhoud met luxe borrelhapjes en luxe wijn en bier!

Borrelbox laten bezorgen bij meerdere adressen

Wij hebben ervaring met het verwerken van grote orders en kunnen je adviseren in de meest passende oplossingen en leukste ideeën! Zo wordt jouw cadeau aan collega’s, vrienden en familie compleet geslaagd. 

Een op maat gemaakt borrelpakket

Wij kunnen onze borrelpakketten leveren op verschillende manieren, waarbij zelf onze eigen verskoeriers kunnen worden ingezet! De mogelijkheden blijven dus niet beperkt bij houdbare borrelhapjes. Ook hebben wij het netwerk om goedkope relatiegeschenken bij het borrelpakket te voegen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een borrelplank met jullie eigen bedrijfslogo voorzien en deze toevoegen aan het borrel cadeaupakket.

Graag komen we met jou in contact!

Food and Wood heeft door een succesvol jaar vol met leuke borrels en het versturen van vele borrelpakketten, de kans gekregen om te groeien en uit te breiden. Food and Wood is nu gevestigd aan de Vlijtseweg 130 in Apeldoorn op het terrein van de oude Zwitsalfabriek. We zitten in een pand waar eerder de directie van Zwitsal kantoor hield. Dit terrein is een bruisend onderdeel van Apeldoorn. Hier vind je gave evenementen en activiteiten en steeds meer horeca, waarbij borrelen centraal staat!. Met leuke mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, sporten en te genieten van een borrelplank. Het is de plek waar ondernemers groeien en samen werken aan morgen. Hier hoop ik met Food and Wood verder te groeien!

Borrelplank zelf maken
Samenwerken of vragen?

Ik kom graag met je in contact!

Een feestje of echt iets origineels verzinnen voor de VrijMiBo? Wij denken graag met je mee. Ook bij specifieke wensen of allergieën kunnen we je adviseren. Ook compleet verzorgde cateringconcepten ben je bij mij aan het juiste adres!