Laat een borrel organiseren in in Nederland met luxe borrelhapjes. Ideaal voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Bij onskun je terecht voor verschillende lekkere borrelplanken om zelf thuis een borrel te organiseren of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct van te eten. Kies jij voor een complete borrelplank of geheel opgemaakte borrelplank?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in in Nederland kun je direct bestellen via onze website. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. We maken graag iets moois (en lekkers) voor jou op maat.

worst pakket maken wij mogelijk in heel Nederland

Wij zijn breed inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in in Nederland en de rest van Nederland. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox je eigen opmaak te bepalen, of om een complete opgemaakte borrelplank in in Nederland te laten bezorgen.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Lekker  worst pakket in Nederland

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Ideaal om zo toch met vrienden of familie uitmuntend te genieten van meerdere heerlijke hapjes. Een borrelplank bestellen in in Nederland is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven staan!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor worst pakket

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.