Wil jij een lekker borrelen in in Nederland? Ideaal voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij onskun je terecht voor verschillende verfijnde borrelplanken om zelf thuis een borrel te organiseren of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct te serveren. Kies jij voor een complete borrelplank of ready to serve borrelplank?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in in Nederland. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten maken.

wijnproeverij kado maken wij mogelijk in heel Nederland

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in in Nederland alsook borrelboxen per koerier afleveren. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken gaat staan om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in in Nederland laat afleveren.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelplanken? Dan doen we dit graag voor je. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Lekker  wijnproeverij kado in Nederland

Verblijf jij ook regelmatig een avondje fijn thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie heerlijk te genieten van verscheidene heerlijke hapjes. Laat borrelplanken bezorgen in in Nederland voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor wijnproeverij kado

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrels, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.