Voor een avond thuis een lekkere borrel organiseren in in Nederland? Heerlijk voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Hierzit je goed voor verscheidene mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Kies jij voor een complete borrelplank of ready to serve borrelplank?

Bestel nu een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in in Nederland. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelplank bezorgen in in Nederland. Wil jij luxe hapjes op maat bestellen? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelhapjes op maat indien gewenst.

wijnproeverij cadeau maken wij mogelijk in heel Nederland

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel complete borrels organiseren in in Nederland maar ook een borrelplank bezorgen in in Nederland. In de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken los gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in in Nederland laat afleveren.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelplank laten serveren? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Lekker  wijnproeverij cadeau in Nederland

Verblijf jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Perfect om zo toch met vrienden of familie uitmuntend te genieten van verscheidene heerlijke hapjes. Een borrelplank bestellen in in Nederland is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel zeer goed eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor wijnproeverij cadeau

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.