Cadeau’s geven mensen een speciaal gevoel.

Misschien is dat de reden waarom de praktijk van het geven en krijgen van Cadeau’s door de eeuwen heen is blijven bestaan. Geladen met een verzameling van thematische artikelen, kan de ideale cadeaudoos veel meer plezier opleveren dan de som van elk onderdeel.

Sommige studies suggereren dat memorabele wijnpakketten relaties kunnen versterken.

Mogelijk is dat omdat wijn pakket laten zien dat u begrijpt en waarderen een persoon genoeg om verschillende producten die spreken met hun karakters, passies, en ook behoeften te vinden.

Bent u bereid om uw favoriete mensen echt speciaal te laten voelen?

Stuur een wijnpakket om werknemers of vrienden het gevoel te geven dat ze gewaardeerd worden, om hun verjaardag te herdenken, of zelfs om hen te verwelkomen in een nieuw huis. Stuur een thematische cadeaudoos voor elke gebeurtenis die u wilt erkennen en vieren in stijl.

Begin met het vinden van alle cadeau concepten die u nodig heeft hieronder.

Onze wijn borrelpakketten nemen de hoofdpijn van het bereiden van voedsel weg, terwijl het de wow variabele aan uw prive-evenementen brengt. Elke doos wordt aantrekkelijk gestileerd en gevuld met artisanale kazen, vleeswaren, seizoensfruit, antipasti en hapjes die een blijvende impact hebben, zowel esthetisch als op de smaakpapillen.

Zij zijn het uitstekende middelpunt voor bedrijfsfeesten, kantoorvergaderingen, avondmaalsvieringen, cocktailparty’s of nachten in met vrienden. Verras uw gasten of verblijd uzelf met een van onze wijnpakketten of borrelplanken om uw dierbaren te bedanken, te feliciteren, snel te genezen of gewoon om hen te laten weten dat u aan hen denkt.

Wijn is al lang gedacht over de ideale bestaande– de oude Grieken dacht dat het een cadeau van de goden, en ook Oude Egyptenaren verondersteld met betrekking tot verbergen hun geliefden met een overvloedige levering om ervoor te zorgen ze waren goed gevulde in de onsterfelijkheid.

Je zou denken dat het geven van wijn als een cadeau zou zijn passé geworden op een bepaald punt in de laatste paar millennia, maar in feite, het lijkt nooit het hoofd uit de stijl. Of het nu gaat om een veganistische wijn voor een plantaardige vriend, of een familielid de voorkeur Sauvignon Blanc, de tijd steken in het kiezen van de juiste wijn voor de ontvanger is een prachtige methode om te laten zien hoe goed je ze begrijpt, en ook hoe veel je om hen geeft.

Wijn is een passende aanvulling op een groot aantal van de zoetste genoegens van het leven en is daarom een geschikt cadeau in allerlei situaties. Of het nu gaat om een bruiloft of een verjaardag, een doopsel of een kerstcadeau, er is altijd wel een passende wijn te vinden.

Wijn is een cadeau dat zegt: “Deel mij.” Of de ontvanger nu de kurk opentrekt en hem daar en daarna met jou deelt, of hem op een later tijdstip met genodigden geniet, wijn zal over het algemeen sociaal worden genoten. Door iemand wijn cadeau te doen, trakteer je hem niet alleen op wijn – je geeft hem de kans om de ervaring te delen met de mensen die hij aardig vindt.