Wil je weinig tijd kwijt zijn aan uniek en lekker eten? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in in Nederland. Perfect voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt serveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in in Nederland kun je direct afstemmen via onze website. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. We maken graag iets passends voor jou op maat.

wijn relatiegeschenk maken wij mogelijk in heel Nederland

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in in Nederland alsook borrelboxen per koerier leveren. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken gaat staan om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in in Nederland laat afleveren.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelplanken? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker  wijn relatiegeschenk in Nederland

Blijf jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in in Nederland. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven staan!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor wijn relatiegeschenk

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.