Geschenken geven mensen een uniek gevoel.

Mogelijk is dat de reden waarom de traditie van het geven en krijgen van geschenken door de eeuwen heen is blijven bestaan. Geladen met een verzameling van themaproducten, kan de ideale geschenkdoos meer plezier verschaffen dan de hoeveelheid van elk onderdeel.

In sommige enquêtes wordt zelfs aanbevolen dat een opmerkelijk wijnpakket de banden kan versterken.
Misschien is dat omdat wijn pakket laten zien dat u begrijpt en zorg over een persoon genoeg om meerdere producten die spreken met hun individualiteiten, passies, en behoeften te vinden.

Bent u bereid om uw favoriete personen zich uniek te laten voelen?

Stuur een wijnpakket om werknemers of goede vrienden zich gewaardeerd te laten voelen, om hun verjaardag te vieren, of zelfs om hen uit te nodigen voor een nieuwe woning. Verstuur een thematische geschenkdoos voor elke gebeurtenis die u op een stijlvolle manier wilt erkennen en herdenken.

Het wow-effect van een wijn borrelpakket!

Ga aan de slag en vind hieronder alle cadeauconcepten die u nodig heeft.
Onze wijn borrelpakketten nemen de moeite van het bereiden van eten weg, terwijl ze de wow-variabele aan uw persoonlijke vieringen geven. We ontwerpen elke doos op een creatieve manier en laden ze met artisanale kazen, behandeld vlees, seizoensgebonden fruit, antipasti en ook knabbels die ervoor zorgen dat ze een langdurige indruk nalaten, zowel esthetisch als op de smaakpapillen.


Ze zijn het ideale middelpunt voor zakelijke functies, kantoorvergaderingen, diners, cocktailparty’s of avondjes uit met vrienden. Verras uw bezoekers of verwen uzelf met een van onze wijnpakketten of borrelplanken en stuur een doos naar uw dierbaren om hen te bedanken, te feliciteren, spoedig te genezen of gewoon om hen te laten weten dat u aan hen denkt.

Wijn is eigenlijk al lang beschouwd als de optimale bestaande – de oude Grieken dacht dat het een geschenk van de goden, en ook Oude Egyptenaren ging zo ver dat hun genoten begraven met een overvloedige aanbod om te garanderen dat ze waren goed gevulde in de onsterfelijkheid.

Je zou denken dat het aanbieden van wijn als een geschenk zou uiteindelijk zijn passé in de loop van de laatste paar eeuwen, maar eigenlijk, het nooit lijkt te gaan uit van het ontwerp. Of het nu gaat om een veganistische wijn voor een plantaardige vriend, of de geliefde Sauvignon Blanc van een familielid, de tijd nemen om de beste wijn voor de ontvanger te selecteren is een fantastische manier om te laten zien hoe goed je hen herkent, en hoeveel je om hen geeft.


Wijn is een passende aanvulling op een aantal van de zoetste tevredenheid van het leven en is daarom ook een passend geschenk in alle mode van scenario’s. Of het nu een huwelijksfeest of een verjaardagsfeest, een doop of een kerstcadeau, er maakt zeker een wijn aan te passen. Inderdaad, bepaalde glazen wijn zijn vaak verbonden met bepaalde speciale gelegenheden – denk aan mousserende wijn en champagnes voor evenementen en ook Port voor doopfeesten. Het naleven van deze tradities is een geweldige methode om het belang van deze belangrijke gebeurtenissen op te merken.

Wijn is een geschenk dat zegt: “Deel me.” Of de ontvanger nu de kurk opendrukt en hem ter plekke met je deelt, of hem op een later tijdstip met geliefden waardeert, wijn zal bijna altijd sociaal worden gewaardeerd. Door iemand wijn te schenken, trakteer je hem niet gewoon op wijn – je geeft hem de kans om de ervaring te delen met de mensen die hij graag mag.