Feestje? Ga lekker borrelen in in Nederland! De oplossing voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt serveren. Kies jij voor een complete borrelplank of geheel opgemaakte borrelplank?

Bestel nu een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in in Nederland. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in in Nederland. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We overhandigen graag een mooie borrelplank of catering op maat.

wijn cadeaubox maken wij mogelijk in heel Nederland

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in in Nederland alsook borrelboxen per koerier leveren. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox creatief je eigen draai aan de presentatie te geven, of om een complete gestylde borrelplank in in Nederland te laten bezorgen.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lekker  wijn cadeaubox in Nederland

Ben jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van diverse lekkere hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in in Nederland. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor wijn cadeaubox

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrels, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.