VERLOS - KUNDE

Je bent volop aan het genieten van je zwangerschapsverlof. Je hebt alle voorbereidingen voor de komst van de kleine getroffen en je vult je tijd met alleen maar leuke dingen. Shoppen, lunchen, Netflixen… Maar dan… zijn dat weeën? Nu al? Je raakt in paniek en moet NÚ het telefoonnummer van de verloskundige hebben. Je wilt haar bellen. De tijd dringt! Weet je het nummer van de verloskundige binnen 60 minuten te ontrafelen? Alleen dan kun je de tijd stoppen.

 

Verlos Kunde is de ideale invulling voor een gezellige en spannende avond met vriendinnen. Extra leuk is het wanneer één van jullie daadwerkelijk zwanger is en de hoofdrol vervult in dit spel. Wil je een écht originele babyshower organiseren? Dan is Verlos Kunde een zeer geschikte activiteit! Geen standaard riedeltje als high tea, babyhapjes proeven en rompertjes schilderen, maar een unieke en stoere activiteit op eigen locatie, met je zwangere vriendin in de hoofdrol!

in samenwerking met:

Gepersonaliseerd

Uniek aan de spellen is dat jij de hoofdrol speelt! Aan de hand van personalisatievragen maken wij het spel speciaal voor jou op maat. Ontsnap uit je eigen avontuur.

Online game omgeving

Naast het spel met puzzelonderdelen, log je ook in op onze speciaal ontwikkelde online game omgeving. Je hebt beide nodig om het mysterie op te lossen.

Op jouw locatie

Speel vanaf de bank, in de kantine bij de sportclub of op kantoor. Als je maar een tafel hebt om alle onderdelen uit te stallen én een device met internet.

Direct bestellen en spelen?

Bestel Verlos – Kunde bij één van onze borrelboxen en geniet van de meeste heerlijke hapjes, terwijl jij dit mysterie binnen 90 minuten moet ontrafelen! Maak er op deze manier samen een heerlijke en spannende date night van!

Wij hebben al succesvol borrels verzorgd voor:

Maatwerk borrel en spel?

Organiseer jij binnenkort een zakelijke borrel en ben je op zoek naar mooie, luxe borrelboxen, cadeaupakketten of waardebonnen om bij alle deelnemers thuis te laten bezorgen? Dan kunnen wij dit voor jou verzorgen. In samenwerking met huisarrest.com wordt er een escape spel op maat gemaakt,  waarbij de verhaallijn, de puzzels, de raadsels en alle onderdelen volledig in het teken staan van jouw bedrijf. Laat jouw medewerkers ontsnappen uit jullie eigen avontuur! 

 produceren, waardoor alles geheel in je eigen huisstijl wordt vormgegeven.