UIT-BRAAK

Eindelijk is het zo ver: met zijn allen een weekend weg! Het plan is om de eerste avond uitgebreid te tafelen en te genieten van zelf bereide gerechten. Maar gedurende de avond krijgen steeds meer van jullie klachten. Extreme hoofdpijn, koorts, overgeven… Wat is er aan de hand? Dan komt er een NL-alert binnen. Mensen in het hele land vertonen vergiftigingsklachten. De ziekenhuizen stromen vol. Een noodsituatie! Jullie hebben zo snel mogelijk anti-gif nodig Weten jullie de zieken te redden binnen 75 minuten?

Video afspelen

Als je toe bent aan een spannende en unieke activiteit met een (grote) groep mensen, dan is Uit-Braak de perfecte invulling! Dus bestel dit spel wanneer je een keer wat anders wilt tijdens de clubavond van de sport, of wanneer je het jaarlijkse familieweekend wat spannender wilt maken of toe bent aan een avontuurlijke teambuilding. Ook perfect (als cadeau) voor de feestdagen!

Gepersonaliseerd

Uniek aan de spellen is dat jij de hoofdrol speelt! Aan de hand van personalisatievragen maken wij het spel speciaal voor jou op maat. Ontsnap uit je eigen avontuur.

Online game omgeving

Naast het spel met puzzelonderdelen, log je ook in op onze speciaal ontwikkelde online game omgeving. Je hebt beide nodig om het mysterie op te lossen.

Op jouw locatie

Speel vanaf de bank, in de kantine bij de sportclub of op kantoor. Als je maar een tafel hebt om alle onderdelen uit te stallen én een device met internet.

Direct bestellen en spelen?

Bestel Erf – Goed?! bij één van onze borrelboxen en geniet van de meeste heerlijke hapjes, terwijl jij dit mysterie binnen 90 minuten moet ontrafelen! Maak er op deze manier samen een heerlijke en spannende date night van!

Wij hebben al succesvol borrels verzorgd voor:

Maatwerk borrel en spel?

Organiseer jij binnenkort een zakelijke borrel en ben je op zoek naar mooie, luxe borrelboxen, cadeaupakketten of waardebonnen om bij alle deelnemers thuis te laten bezorgen? Dan kunnen wij dit voor jou verzorgen. In samenwerking met huisarrest.com wordt er een escape spel op maat gemaakt,  waarbij de verhaallijn, de puzzels, de raadsels en alle onderdelen volledig in het teken staan van jouw bedrijf. Laat jouw medewerkers ontsnappen uit jullie eigen avontuur! 

 produceren, waardoor alles geheel in je eigen huisstijl wordt vormgegeven.