Voor een avond thuis een lekkere borrel organiseren in in Nederland? Uitermate geschikt voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij Food and Wood zit je goed voor diverse mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een ready to serve borrelplank?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in in Nederland. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

relatiegeschenken wijn maken wij mogelijk in heel Nederland

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel complete borrels organiseren in in Nederland maar ook een borrelplank bezorgen in in Nederland. In de vorm van catering alsook als luxe gekoelde box. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek aan de slag gaan met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelplank bezorgen in in Nederland.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of lekker hapjes buffet laten verzorgen? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker  relatiegeschenken wijn in Nederland

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is pas optimaal thuis genieten van zalig eten met vrienden of familie. Plan dus die knusse avond, bestel meteen en laat de borrelplank brengen in in Nederland. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor relatiegeschenken wijn

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.