Geen zin om te koken? Laat een borrel organiseren in in Nederland. Uitermate geschikt voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je terecht voor verschillende uitgebreide borrelplanken om zelf thuis een borrel te organiseren of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct te serveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in in Nederland. Wil jij borrel catering of een borrelplank op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We maken graag iets lekkers voor jou op maat.

proost bier pakket maken wij mogelijk in heel Nederland

Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in in Nederland en de rest van het land. Maak de keuze tussen zelf nog creatief aan de slag gaan met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank leveren in in Nederland.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lekker  proost bier pakket in Nederland

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker op je eigen bank? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Perfect om zo toch met vrienden of familie heerlijk te genieten van verschillende heerlijke hapjes. Laat borrelplanken bezorgen in in Nederland voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is smakelijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor proost bier pakket

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog later op de dag om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.