Wil je weinig tijd kwijt zijn aan uniek en lekker eten? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in in Nederland. Perfect voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Hierzit je goed voor diverse mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen bezorgen. Gaat jouw voorkeur uit naar een al geheel mooi opgemaakte borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in in Nederland. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

moederdag pakket maken wij mogelijk in heel Nederland

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in in Nederland alsook borrelboxen per koerier leveren. Maak de keuze tussen zelf nog lekker aan de slag gaan met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelplank bezorgen in in Nederland.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelplank laten samenstellen? Dan pakken we dit graag voor je op. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Lekker  moederdag pakket in Nederland

Verblijf jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Perfect om zo toch met vrienden of familie opperbest te genieten van meerdere heerlijke hapjes. Een borrelplank bestellen in in Nederland is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor moederdag pakket

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.