Feestje? Ga lekker borrelen in in Nederland! Perfect voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij onskun je terecht voor verscheidene lekkere borrelplanken om zelf thuis een borrel te organiseren of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct te serveren. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een ready to serve borrelplank?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in in Nederland. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. We verzorgen graag borrelhapjes op maat indien gewenst.

koningsdag pakket maken wij mogelijk in heel Nederland

Wij zijn breed inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in in Nederland en de rest van het land. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan de slag gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in in Nederland laat afleveren.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelplateaus? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker  koningsdag pakket in Nederland

Ben jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie geweldig te genieten van meerdere lekkere hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in in Nederland. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van goed eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor koningsdag pakket

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrels, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.