Wil jij een lekker borrelen in in Nederland? Lekker makkelijk voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Bij ons vind je heerlijke weldadige borrelplanken en borrelhapjes om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct kunt serveren. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een ready to serve borrelplank?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in in Nederland kun je direct regelen via onze website. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We maken graag iets passends voor jou op maat.

kerstborrel pakket maken wij mogelijk in heel Nederland

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel complete borrels organiseren in in Nederland maar ook een borrelplank bezorgen in in Nederland. In de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Maak de keuze tussen zelf nog lekker de keuken in te duiken met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank bezorgen in in Nederland.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten samenstellen? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lekker  kerstborrel pakket in Nederland

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Een borrelplank bestellen in in Nederland is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor kerstborrel pakket

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.