Houten borrelplank

Onze premium borrelplanken zitten vol met luxe, verse ingrediënten en delicatessen zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, seizoensfruit, gezonde snackgroenten, de lekkerste olijven, noten, crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend te kunnen serveren en gemakkelijk online te bestellen!

De lekkerste Houten borrelplank van Nederland?

Wat je besteld bij ons en regelmatig bij andere opties niet zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, speciale kaassoorten en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je niet direct op Thuisbezorgd of catering zit te wachten, bieden onze gekoelde borrelplankenvoor thuis uitkomst. Het gehele assortiment aan borrelplanken bestaan uit verse producten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelplanken jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Genieten van je Houten borrelplank

Wat is borrelen zonder borrelplanken? De lekkerste tapas, bittergarnituur, groentesnacks, kaas en vleeswaren, maar ook vers (en gedroogd) fruit. Het zijn allemaal borrelplanken. Kortom, een grote keuze aan opties voor op de plank. Wil jij binnenkort van een fantastische borrelplank genieten? Geniet van de variatie van borrelplanken en ontdek hier de vele mogelijkheden. Wij helpen je om de lekkerste borrelbites voor je plank in huis te halen!
Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelplank. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelplanken luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en ddit komt allemaal uit één borrelplank. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelplank? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Uiteraard ook zeer passend om als geschenk te schenken of te gebruiken voor feestjes

Wanneer is het voor jou borreltijd?

Wil jij graag thuis genieten van luxe borrelplanken? Daarvoor hoef je zeker geen uren in de keuken te zwoegen. Die kun je hedendaags gelukkig gewoon online bestellen. Zo kun je in onze webshop direct complete borrelboxen bestellen, die stuk voor stuk vol zitten met heerlijke borrelplanken. Bekijk direct ons assortiment borrelboxen.

Een borrelbox voor ieder(s) feestje : kies voor een Houten borrelplank

Wij zijn dol op borrelplanken. Daarom zorgen wij voor een steeds wisselend aanbod borrelboxen om uit te kiezen. Onze borrelboxen zitten vol heerlijke bites en zijn het ideale cadeau voor een borrelliefhebber. Voeg een persoonlijk bericht toe en je hebt een fantastisch borrelcadeau! Er is een ruime keuze uit borrelboxen met heerlijke, verse ingrediënten en zorgvuldig gekozen borrelproducten. Aangezien wij met verse producten werken, is het belangrijk dat je bij ontvangst van het pakket de inhoud direct in de koelkast zet.

Begin jij het weekend graag met een unieke borrelplank? Laat dan jouw borrelplank op donderdagavond bezorgen en jij bent helemaal klaar voor een ontspannen weekend zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven halen.

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Je kunt al onze borrelplanken met verse producten tot 4 dagen na de verzending gekoeld bewaren. Zo kun je jouw borrelplank op ieder moment van het weekend bereiden en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Borrelplank voor thuis bestellen

Wil jij je graag laten verrassen en direct borrelplanken bestellen? Dan kun je ervoor kiezen om lekker borrelplanken voor thuis bij ons te bestellen. Bekijk hier ons huidige aanbod diverse borrelboxen.