Voor een avond thuis een lekkere borrel organiseren in in Nederland? Ideaal voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij onskun je terecht voor diverse lekkere borrelplanken om zelf thuis een borrel te organiseren of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct van te eten. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een ready to serve borrelplank?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in in Nederland. Wil jij een bestelling vol overheerlijke hapjes op maat? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelhapjes op maat indien gewenst.

hapjes pakket maken wij mogelijk in heel Nederland

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel complete borrels organiseren in in Nederland maar ook een borrelplank bezorgen in in Nederland. In de vorm van catering alsook als luxe gekoelde box. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken gaat staan om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in in Nederland laat afleveren.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelplank laten serveren? Dan doen we dit graag voor je. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Lekker  hapjes pakket in Nederland

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in je eigen woonkamer? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie heerlijk te genieten van verscheidene lekkere hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in in Nederland. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor hapjes pakket

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrels, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.