Laat een borrel organiseren in in Nederland met luxe hapjes. Perfect voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij onskun je terecht voor diverse luxe borrelplanken om zelf thuis een borrel te organiseren of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct van te eten. Gaat jouw voorkeur uit naar een al geheel mooi opgemaakte borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in in Nederland. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelhapjes op maat indien gewenst.

hapjes bij bier en wijn maken wij mogelijk in heel Nederland

Wij bieden zowel complete borrels en doen aan borrelplanken bezorgen in in Nederland alsmede catering op maat. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox aan de slag te gaan, of om een complete kant-en-klare borrelplank in in Nederland te laten bezorgen.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelplanken? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lekker  hapjes bij bier en wijn in Nederland

Borrel jij ook steeds vaker knus met anderenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Zo heb je heerlijke hapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelplank bezorgen in in Nederland op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is geweldig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor hapjes bij bier en wijn

Onze borrelplanken zijn goed voor een avond lang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.