Feestje? Ga lekker borrelen in in Nederland! Uitermate geschikt voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je terecht voor verschillende unieke borrelplanken om zelf thuis een borrel te organiseren of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct van te eten. Kies jij voor een compleet opgemaakte borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in in Nederland kun je direct regelen via onze website. Wil jij een bestelling vol luxe hapjes op maat? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelplateaus op maat indien gewenst.

hapjes bezorgen maken wij mogelijk in heel Nederland

Zowel catering als borrelplanken bezorgen in in Nederland behoort tot de mogelijkheden bij ons. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken los gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in in Nederland laat afleveren.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of bijzonder buffet laten verzorgen? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Lekker  hapjes bezorgen in Nederland

Borrel jij ook steeds vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat borrelplanken bezorgen in in Nederland voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven staan!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor hapjes bezorgen

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.