Feestje? Ga lekker borrelen in in Nederland! Heerlijk voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt serveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in in Nederland. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

hapjes bestellen maken wij mogelijk in heel Nederland

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel complete borrels organiseren in in Nederland maar ook een borrelplank bezorgen in in Nederland. In de vorm van catering alsook als luxe gekoelde box. Maak de keuze tussen zelf nog creatief aan de slag gaan met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelplank leveren in in Nederland.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het invullen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Lekker  hapjes bestellen in Nederland

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is pas optimaal thuis genieten van lekker eten met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in in Nederland voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor hapjes bestellen

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.