Gezonde borrelplank

De borrelplanken die wij aanleveren zijn gevuld met smaakvolle, verse ingrediënten enspeciale hapjes zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, vers fruit, healthy snacks, smaakvolle olijven, noten, crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en gemakkelijk via foodandwood.nl te bestellen!

De lekkerste Gezonde borrelplank van Nederland?

Wat je bij ons wel ziet en bij andere aanbieders niet zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, speciale kaassoorten en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onze gekoelde borrelplankenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelplanken bestaan uit verse producten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt pak je het pakket direct uit en zet je de verse producten voor op de hapjesplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelplanken ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Genieten van je Gezonde borrelplank

Bij een goed glas wijn of verfrissend biertje horen borrelplanken. borrelplanken zijn een breed begrip, want ze gaan van warme bittergarnituur tot groentesnacks en van kaas tot vers fruit en tapas. Kortom, heel veel mogelijkheden en dat is precies wat je zoekt voor een uitgebreide borrelplank. Wil jij binnenkort van een heerlijke borrelplank genieten? Geniet van gevarieerd borrelen met de oneindige opties in borrelplanken op je plank. Wij helpen je om de lekkerste borrelplankenvoor je plank in huis te halen!
Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelplank. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelplanken luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote assortiment aan luxe hapjes om voor je gasten te presenteren en ddit komt allemaal uit één borrelplank. Wil jij ook graag de foodandwood.nl ervaring meemaken en een borrelplank kopen? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer handig om als aardigheid te schenken of te gebruiken voor feestjes

Welk moment kies jij voor een borrel?

Wil jij thuis genieten van lekkere, kwalitatieve hapjes? Vergeet zelf uren voorbereiden in de keuken voor een veelzijdige plank. We hebben het je makkelijk gemaakt. Zo kun je bij ons diverse grote borrelboxen bestellen, waar van alles wat in zit. Ontdek onze boxen in de webshop.

Geef een borrelbox cadeau : kies voor een Gezonde borrelplank

Wij zijn gek op borrelplanken. Daarom zorgen wij dat je altijd wat te kiezen hebt aan borrelplanken in onze webshop. Die borrelboxen vol heerlijke borrelbites kun je ook super leuk als cadeau geven. Zet een leuk, persoonlijk bericht in de notities en wij zorgen dat jouw cadeau bezorgd wordt! Er is een ruime keuze uit borrelboxen met heerlijke, verse ingrediënten en zorgvuldig gekozen borrelproducten. Aangezien wij met verse producten werken, is het belangrijk dat je bij ontvangst van het pakket de inhoud direct in de koelkast zet.

Begin jij het weekend graag met een verrassende borrelplankje? Laat dan jouw borrelplank op donderdagavond brengen en jij bent helemaal klaar voor een ultiem weekend zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven halen.

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Je kunt al onze borrelplanken met verse producten tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Zo kun je jouw borrelplank op ieder moment van het weekend maken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Borrelplank kopen

Ben jij om en wil jij je graag laten verrassen? Dan kun je ervoor kiezen om lekker borrelplanken voor thuis bij ons te bestellen. Bekijk hier ons complete assortiment borrelboxen.