Gezonde borrelplank van Food and Wood

We leveren verse producten, die je bij andere leveranciers niet zult krijgen. Vers fruit en groenten, verrukkelijk vlees, speciale kazen, en delicatessen zijn allemaal verkrijgbaar. Het lekkerste plank is een vers plank, bereid op het moment dat je het wilt serveren. Als het op voorgerechten aankomt, houden we het graag gezond en lekker.

Ons plank bevat:

Je zult elders geen betere selectie of kwaliteit vinden. Plus, alles wordt bereid op het moment dat jij het wilt serveren. Dus kom binnen en geniet!

Gezonde borrelplanken

We weten dat gezond eten soms saai kan zijn. Maar dat hoeft het niet te zijn! Met onze gezonde en heerlijke voorgerechtplank kun je van al je lievelingseten genieten zonder je schuldig te voelen.

Vegan aperitief plank Als je op zoek bent naar een gezond en heerlijk veganistisch voorgerechtplankje, zoek dan niet verder! Ons veganistische plank bevat:

We bieden ook een 100 procent biologische borrelplank aan! Onze biologische borrelplank bevat:

Food and Wood is de perfecte plaats voor je volgende borrelplank. We hebben een ruime keuze aan gezonde en heerlijke opties die zeker in de smaak zullen vallen bij iedereen op je volgende bijeenkomst. Van onze verse groenten en fruit, tot onze verrukkelijke vleeswaren en kazen, we hebben voor elk wat wils. Plus, alles wordt bereid op het moment dat jij het wilt serveren.

De borrelplanken die wij aanleveren zijn gevuld met smaakvolle, verse ingrediënten enspeciale hapjes zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, vers fruit, healthy snacks, smaakvolle olijven, noten, crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en gemakkelijk via foodandwood.nl te bestellen!

Gezonde borrelplank voor thuis

Wat je bij ons wel ziet en bij andere aanbieders niet zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, speciale kaassoorten en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onze gekoelde borrelplanken voor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelplanken bestaan uit verse producten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt pak je het pakket direct uit en zet je de verse producten voor op de hapjesplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelplanken ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.