★★★★★ ¡98% de nuestros clientes nos recomienda!

Imagínese: abre un regalo e inmediatamente siente el cálido abrazo de una velada perfecta; rodeado de gran compañía, disfrutando de deliciosos snacks y bebidas de lujo, y abrumado por la convivencia.

Este sentimiento, este momento supremo de alegría de vivir, se resume en las palabras “Ama la Vita” (que en italiano significa “vida amorosa”).

Este regalo es una fusión de todo lo que promete una velada de bebidas perfecta, envuelta en una experiencia extraordinaria.

Reproduce el video

Ordenar paquete de bebidas

Promociones de febrero: ¡Date prisa!❤️

Los pedidos realizados antes de las 15:00 se envían hoy mismo
Elija su fecha preferida
Mejor probado (9.3) por AD.nl
Con mensaje personalizado

Vinos y regalos

Ama la Vita significa “¡amora la vida!” En italiano.

Estos vinos están especialmente creados para crear el regalo perfecto: vinos italianos de calidad que gustarán a todo el mundo, hermosas botellas en múltiples envases de regalo de lujo y ¡un bonito mensaje! 

Reproduce el video

Op zoek naar een heerlijke manier om iemand te verrassen? Waarom bestelt u geen borrelpakket van Food and Wood! Wij hebben een brede selectie van borrelpakketten die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een Valentijnscadeau of gewoon iemand wilt laten zien dat u om hem of haar geeft, onze borrelpakketten zijn de ideale oplossing. Bovendien leveren wij direct aan huis in een prachtige verpakking die uw huisstijl weergeeft. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog een foodbox

Op zoek naar een heerlijke manier om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft? Food and Wood is de perfecte oplossing! We hebben een ruime keuze aan borrelpakketten die perfect zijn voor elke gelegenheid, en we leveren rechtstreeks aan je deur in een mooie verpakking die je bedrijfsidentiteit weerspiegelt. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog een borrelpakket!

Onze borrelpakketten zijn gevuld met heerlijkheden als kaas, vleeswaren, noten, fruit en snoepgoed. Plus, ze worden geleverd met heerlijke wijnen en bieren om het feest compleet te maken. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een borrelpakket!

Gelegenheden om een borrelpakket te bestellen :

-Valentijnsdag

-Verjaardag -Word gauw beter

-Gewoon omdat!

Zoek je een heerlijke manier om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft? Food and Wood is de perfecte oplossing! We hebben een ruime keuze aan borrelpakketten die perfect zijn voor elke gelegenheid, en we leveren rechtstreeks aan je deur in een mooie verpakking die je huisstijl weerspiegelt. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog een borrelpakket!

Onze borrelpakketten zijn gevuld met lekkernijen als kaas, vleeswaren, noten, fruit en snoep. Plus, ze worden geleverd met heerlijke wijnen en bieren om het feest compleet te maken. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een borrelpakket!

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een borrelpakket! We garanderen dat je geliefden verrast en verrukt zullen zijn. Food and Wood is de beste plaats om een geschenk voor je geliefden te kopen. Je kunt een verrukkelijke foodbox direct thuis laten bezorgen met ons eenvoudige online bestelsysteem.

Borrelpakket met kaas bestellen.

Welke kazen zitten er in een borrelpakket? Onze cheeseboxen worden geleverd met vier verschillende soorten kaas: brie, gouda, camembert, en roquefort. Bovendien worden ze geleverd met heerlijke wijnen en bieren om het feest compleet te maken.

¿Qué carnes están incluidas en un paquete de bebidas?

Onze vleesdozen worden geleverd met vier verschillende soorten vlees: ham, spek, worst, en kalkoen. Bovendien komen ze met heerlijke wijnen en bieren om het feest compleet te maken.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een borrelpakket! We garanderen dat je geliefden verrast en verrukt zullen zijn. Food and Wood is de beste plaats om een geschenk voor je geliefden te kopen. Je kunt een verrukkelijke borrelpakket rechtstreeks bij je thuis laten bezorgen met ons gemakkelijk online bestelsysteem.

Carro de la compra0
Su carrito de compras está vacío.... agregue algo rápidamente
Seguir comprando.
0