ERF - GOED?!

Na een lange werkdag ploffen jullie op de bank. Movienight! Net als de film begint gaat ineens de bel. Jullie openen de deur en zien een man strak in pak staan. Nog voordat jullie iets kunnen zeggen, vertelt de man dat een overleden oudtante jullie een landgoed heeft nagelaten. Compleet verbaasd kijken jullie elkaar aan, niet alleen om het feit dat jullie opeens een landgoed rijker zijn maar bovenal omdat jullie geen idee hebben wie ze is. Dit klopt niet! Weten jullie het mysterie binnen 90 minuten te ontrafelen?

Video afspelen

Erf-goed?! is de ideale invulling voor een originele datenight met je partner of een gezellige spelletjesavond met vriend(inn)en. Een spannend en verrassend avontuur, en anders dan andere escape spellen, want jullie spelen zelf de hoofdrol!

Gepersonaliseerd

Uniek aan de spellen is dat jij de hoofdrol speelt! Aan de hand van personalisatievragen maken wij het spel speciaal voor jou op maat. Ontsnap uit je eigen avontuur.

Online game omgeving

Naast het spel met puzzelonderdelen, log je ook in op onze speciaal ontwikkelde online game omgeving. Je hebt beide nodig om het mysterie op te lossen.

Op jouw locatie

Speel vanaf de bank, in de kantine bij de sportclub of op kantoor. Als je maar een tafel hebt om alle onderdelen uit te stallen én een device met internet.

Direct bestellen en spelen?

Bestel Erf – Goed?! bij één van onze borrelboxen en geniet van de meeste heerlijke hapjes, terwijl jij dit mysterie binnen 90 minuten moet ontrafelen! Maak er op deze manier samen een heerlijke en spannende date night van!

Wij hebben al succesvol borrels verzorgd voor:

Maatwerk borrel en spel?

Organiseer jij binnenkort een zakelijke borrel en ben je op zoek naar mooie, luxe borrelboxen, cadeaupakketten of waardebonnen om bij alle deelnemers thuis te laten bezorgen? Dan kunnen wij dit voor jou verzorgen. In samenwerking met huisarrest.com wordt er een escape spel op maat gemaakt,  waarbij de verhaallijn, de puzzels, de raadsels en alle onderdelen volledig in het teken staan van jouw bedrijf. Laat jouw medewerkers ontsnappen uit jullie eigen avontuur! 

 produceren, waardoor alles geheel in je eigen huisstijl wordt vormgegeven.