Borrelcatering voor een feestje

Bij een gezellig feest hoort een prachtige tafel vol lekker eten. Wist jij dat een grazing table als het ware één grote borrelplank is, maar dan ter grootte van een hele tafel? Hoe geweldig is dat! Een mooier borrelbuffet kun jij je niet wensen. Ideaal voor een speciale gelegenheid, zoals een jubileum, verjaardag, tuinfeest, babyshower, gender reveal party of bruiloft. 

Wil jij jouw gasten een enorme diversiteit bieden aan verse producten? Een buffet waar je zowel zo puur mogelijk (groenten, fruit, noten, etc.) van kunt pakken alsook de lekkerste smaakcombinaties geheel zelf kunt creëren? Onze Grazing Table catering is het antwoord.

Waaruit bestaat een grazing table? 

Op onze Grazing Table kun je het volgende verwachten: 

Wij bieden onze cateringdiensten vanaf 15 personen. Zit je er net onder? Dan is het wellicht leuk om zelf een paar mooie borrelplanken op tafel te toveren met onze borrelboxen inclusief opmaakinstructie! Het voorwerk hoef je al niet meer te doen, je hebt alles in één keer in huis en soms is het ook gewoon best gezellig om met je moeder, dochter, vriend of een paar vriendinnen zelf die wauwsie plank op tafel te zetten! Ga jij dus voor optimaal gemak of gemak? 😉 Food and Wood is the answer.

Voor hoeveel personen is iedere borrelbox?

Afhankelijk van of je met de borrelbox gaat borrelen of dineren geldt de volgende inschatting voor onderstaande boxen:

Ben je met een groter gezelschap, dan kun je dus ook goed meerdere boxen combineren. Een groot deel van de boxen bevat andere producten, maar er is ook een overlap waardoor je goed boxen kunt combineren en voor een groep producten op de plank kunt samenvoegen tot grotere porties. 

‘Ga jij voor gemak of optimaal gemak met onze borrelboxen en borrelcatering aan huis?’

Zakelijk en particulier borrelen

Wij verzorgen met liefde zowel zakelijke borrels als particuliere feestjes, bruiloften en andere gelegenheden waarbij het eten een feestje mag zijn. Onze grazing tables zijn dan ook een lust voor het oog waar jouw gasten hun ogen én vingers niet vanaf kunnen houden. En dat is ook precies de bedoeling. Als jij op zoek bent naar een echte eyecatcher van een buffet, dan is onze grazing table absoluut iets voor jou! Lees hier meer over onze grazing table en borrelplanken catering en stel je vragen via het contactformulier.