Borrelplank thuisbezorgd

Onze premium borrelplanken zitten vol met luxe, verse producten en delicatessen zoals kaasjes, luxe vleeswaren, vers fruit, healthy snacks, de lekkerste olijven, notenmix, crackers, brood, overheerlijke dips en meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde te kunnen serveren en eenvoudig online te bestellen!

De lekkerste Borrelplank thuisbezorgd van Nederland?

Wat je bij ons wel vindt en in vele andere borrelboxen niet, zijn verse, lokale producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, ambachtelijke kazen en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzespeciaal gekoelde borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Het gehele assortiment aan borrelplanken bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis.. Bij het ontvangen van de borrelplank pak je het pakket direct uit en zet je de verse producten voor op de hapjesplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelplanken ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Genieten van je Borrelplank thuisbezorgd

Wat is een borrel zonder borrelplanken? borrelplanken komen in vele soorten en maten: ze gaan van kaas tot bittergarnituur en dips, brood en snackgroenten tot vers fruit en tapas. Kortom, één en al veelzijdigheid en dat is precies wat je wilt op een borrelplank. Ben jij van plan binnenkort een uitgebreide borrelplank te serveren? Ontdek de vele mogelijkheden van borrelen en geniet van de vele opties waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je de lekkerste borrelplanken op tafel zetten!
Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelplank. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelplanken luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en ddit komt allemaal uit één borrelplank. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelplanken en wil jij dit graag ook ervaren? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Uiteraard ook zeer geschikt om als kado te doneren of te gebruiken voor feestjes

Wat is jouw genietmoment?

Wil jij thuis genieten van lekkere, kwalitatieve hapjes? Vergeet zelf uren voorbereiden in de keuken voor een veelzijdige plank. We hebben het je makkelijk gemaakt. Bij ons kun je uit een mooi assortiment borrelboxen kiezen. Veelzijdig en lekker. Ontdek al onze borrelboxen online.

Van cadeau tot catering : kies voor een Borrelplank thuisbezorgd

Wij houden van borrelplanken. Daarom zorgen wij dat je altijd wat te kiezen hebt aan borrelplanken in onze webshop. Die borrelboxen zijn ideaal om cadeau te doen aan iemand die gek is op borrelen. Doe daar een leuk persoonlijk bericht bij en je hebt een mega leuk cadeau! Er is een ruime keuze uit borrelboxen met heerlijke, verse ingrediënten en zorgvuldig gekozen borrelproducten. Kies je voor een borrelbox met verse ingrediënten, dan is het wel zo handig dat er iemand thuis is op het moment van bezorging om de inhoud in de koelkast te zetten.

Begin jij het weekend graag met een overheerlijke borrelplateau? Laat dan jouw borrelplank op donderdagavond bezorgen en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekeinde zonder nog borrelhapjes bij de supermarkt te hoeven kopen.

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Je kunt al onze borrelplanken met diverse borrelproducten tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Zo kun je jouw borrelplank op ieder moment van het weekend bereiden en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Borrelplank voor thuis bestellen

Heb jij zin om direct borrelplanken te bestellen? Kies voor borrelplanken bestellen bij Food and Wood. Bekijk dan hier al onze borrelboxen en kies je favoriet.