Borrelplank samenstellen

De borrelplanken die wij bezorgen zijn gevuld met smaakvolle, verse ingrediënten enluxe hapjes zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, fruit en vruchten, gezonde snackgroenten, lekkere olijven, notenmix, hartigheden en crackers, brood, heerlijke dips en meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend in huis te hebben en eenvoudig via de website te bestellen!

De lekkerste Borrelplank samenstellen van Nederland?

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse, lokale producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, speciale kaassoorten en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Het gehele assortiment aan borrelplanken bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse producten voor op de hapjesplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelplanken ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Genieten van je Borrelplank samenstellen

Bij een goed glas wijn of verfrissend biertje horen borrelplanken. borrelplanken komen in vele soorten en maten: ze gaan van kaas tot bittergarnituur en dips, brood en snackgroenten tot vers fruit en tapas. Kortom, één en al variatie en dat is precies wat je wilt op een borrelplank. Wil jij binnenkort van een heerlijke borrelplank genieten? Geniet van gevarieerd borrelen met de oneindige opties in borrelplanken op je plank. Wij helpen je graag om de lekkerste, gevarieerde borrelplanken te serveren!
Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelplanken luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote hoeveelheid aan hapjes om aan je familie en vrienden te serveren en dat allemaal uit één borrelplank. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelplank? Besteldan direct jouw favoriete borrelplank in onze shop. Uiteraard ook zeer handig om als verjaardagscadeau te schenken of te gebruiken voor feestjes

Wanneer ga jij borrelen?

Wil jij graag thuis lekker eten met borrelplanken zoals op een restaurant waardige borrelplank? Dan hoef je niet te zwoegen in de keuken als je daar even geen zin in hebt. De lekkerste borrelplanken bestel je tegenwoordig gewoon online. Bij ons kun je uit een mooi assortiment borrelboxen kiezen. Veelzijdig en lekker. Ondek het assortiment in de webshop.

Van catering tot cadeau : kies voor een Borrelplank samenstellen

borrelplanken zijn zo waanzinnig veelzijdig. Daarom gooien wij zo nu en dan de variatie er flink in en wisselt ons aanbod in de webshop. Die borrelboxen vol heerlijke borrelplanken kun je ook super leuk als cadeau geven. Zet een leuk, persoonlijk bericht in de notities en wij zorgen dat jouw cadeau bezorgd wordt! Onze borrelboxen bevatten in tegenstelling tot veel andere aanbieders heerlijk verse producten. Kies je voor een borrelbox met verse ingrediënten, dan is het wel zo handig dat er iemand thuis is op het moment van bezorging om de inhoud in de koelkast te zetten.

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een verrassende borrelplank? Laat dan jouw borrelplank op donderdagavond bezorgen en jij bent helemaal klaar voor een ultiem weekend zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven kopen.

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Je kunt al onze borrelplanken met verse hapjes tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Zo kun je jouw borrelplank op ieder moment van het weekend maken en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Borrelplank bestellen

Ben jij om en wil jij je graag laten verrassen? Bestel onze borrelplanken dan meteen! Bekijk dan hier al onze borrelboxen en kies je favoriet.