Borrelplank laten bezorgen

Onze premium borrelplanken zitten vol met luxe, verse ingrediënten enspeciale hapjes zoals ambachtelijke kazen,ambachtelijke vleessoorten, fruit en vruchten, gezonde snackgroenten, smaakvolle olijven, luxe nootvarianten, hartigheden en crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en eenvoudig via foodandwood.nl te bestellen!

De lekkerste Borrelplank laten bezorgen in Nederland?

Wat je bij ons wel vindt en in vele verschillende borrelboxen niet, zijn verse, lokale producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, speciale kaassoorten en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Al onze borrelplanken bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis.. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelplanken ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Snel en vers een Borrelplank laten bezorgen

Wat is een borrel zonder borrelplanken? borrelplanken komen in vele soorten en maten: ze gaan van kaas tot bittergarnituur en dips, brood en snackgroenten tot vers fruit en tapas. Kortom, één en al veelzijdigheid en dat is precies wat je wilt op een borrelplank. Ga jij binnenkort een borrelplank maken? Ontdek de vele mogelijkheden van borrelen en geniet van de vele opties waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je de lekkerste borrelplanken op tafel zetten!
Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelplank. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelplanken luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote hoeveelheid aan hapjes om aan je familie en vrienden te serveren en dat allemaal uit één borrelplank. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelplank? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Uiteraard ook zeer handig om als kado te schenken of te gebruiken voor feestjes

Is het al borreltijd?

Wil jij thuis graag genieten van borrelplanken van restaurant waardig niveau? Dan hoef je niet te zwoegen in de keuken als je daar even geen trek in hebt. De lekkerste borrelplanken bestel je tegenwoordig gewoon online. Zo kun je bij ons diverse overvolle borrelboxen bestellen, waar van alles wat in zit. Ontdek al onze borrelboxen online.

Geef een borrelbox cadeau : kies voor een Borrelplank laten bezorgen

Borrelplanken zijn onze passie. Daarom kun je een steeds wisselend aanbod borrelplanken bestellen in onze webshop. Onze borrelboxen zijn ook nog eens ideaal om als cadeau te geven! Voeg een persoonlijke boodschap bij je bestelling en jouw cadeau is klaar om bezorgd te worden! Er is een ruime keuze uit borrelboxen met heerlijke, verse ingrediënten en zorgvuldig gekozen borrelproducten. Aangezien wij met verse producten werken, is het belangrijk dat je bij ontvangst van het pakket de inhoud direct in de koelkast zet.

Start jij jouw weekend met een verrassende borrelplankje? Laat dan jouw borrelplank op donderdagavond bezorgen en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekend zonder nog borrelhapjes bij de supermarkt te hoeven halen.

Vindt jouw borrelmoment later in het weekeinde plaats? Je kunt al onze borrelplanken met versproducten tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Zo kun je jouw borrelplank op ieder moment van het weekend klaarmaken en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Borrelplank thuis bezorgd

Heb jij inmiddels behoorlijk veel zin gekregen in een lekkere plank vol borrelplanken? Kies voor borrelplanken bestellen bij Food and Wood. Bekijk dan hier al onze borrelboxen en kies je favoriet.