Winkelmand

Borrelplank bestellen in Zoetermeer

Laat een borrelplank bezorgen in Zoetermeer met luxe borrelbites. Heerlijk voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Zoetermeer. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Wat kan ik bestellen?

Wat wij doen is unieke borrelplanken aan huis bezorgen. Heb jij trek in een volle borrelplank met versgebakken brood, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox per postbezorger(bezorging in heel Nederland);

2. Of een mooi opgemaakte borrelplank die je direct op tafel kunt zetten (regio Gelderland). Je kunt dagelijks jouw borrelplank of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging in de avond.

borrelplank bestellen in Zoetermeer

Wil je een overheerlijke borrelplank met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bezorgopties:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Doe de inhoud in de koelkast na bezorging.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Serveer direct!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: Binnen Apeldoorn leveren we de prachtig opgemaakte borrelplank op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

Wil jij een prachtige borrelplank bestellen of heb je interesse in onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Zowel catering als borrelplanken bezorgen in Zoetermeer behoort tot de opties bij ons. Laat een volledig opgemaakte borrelplank in Zoetermeer bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Borrelplank in Zoetermeer

Besteed jij ook steeds regelmatiger een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van lekkere borrelbites. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Zoetermeer. Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de borrelbites al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Plank op maat

Een goedgevulde borrelplank laten bezorgen in Zoetermeer om gezellig te borrelen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gedaan.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.