Winkelmand

Borrelplank bestellen in Westland

Geen zin om te koken? Laat een borrelplank bezorgen in Westland. Ideaal voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct zo op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een compleet opgemaakte borrelplank?

Bestel nu een box of laat een hapjesplank bezorgen in Westland. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in Westland. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

Hoe werkt het?

Wat wij doen is unieke borrelplanken aan huis bezorgen. Heb jij trek in een heerlijke borrelplank vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die via gekoelde verzending in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een volledig opgemaakte borrelplank die direct geserveerd kan worden na bezorging (binnen de regio Gelderland). Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond (levering tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Westland

Wil je luxe hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de volgende bezorgopties om thuis een borrelplank te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de borrelbites na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: We bezorgen een prachtig opgemaakte borrelplank bij jou op de aangegeven avond. Serveer direct!

3. Opgemaakte borrelplank Apeldoorn: Binnen Apeldoorn leveren we de fraai opgemaakte borrelplank op de avond naar keuze. De borrelplank kan direct op tafel!

Interesse in catering met borrelplanken op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en webshop Wij kunnen borrelplanken bezorgen in Westland en andere steden in Nederland alsook catering op maat leveren. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken, of om een complete opgemaakte borrelplank in Westland te laten bezorgen.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of uniek buffet laten verzorgen? Dan pakken we dit graag voor je op. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrel aan huis in Westland

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Plan dus die gezellige avond, bestel meteen en laat de borrelplank bezorgen in Westland. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.

Plank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een mooie borrelplank laten bezorgen in Westland? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.