Winkelmand

Borrelplank bestellen in Vlaardingen

Voor een avond thuis een borrelplank laten bezorgen in Vlaardingen? Heerlijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je terecht voor verschillende lekkere borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct van te eten. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Bestel nu een box of laat een luxe borrelplateau bezorgen in Vlaardingen. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelplank bezorgen in Vlaardingen. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We leveren graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Hoe werkt Food and Wood?

Wat wij doen is unieke borrelplanken aan huis bezorgen. Ben jij ook zo gek op een uitgebreide borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan één van onze bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een bezorgdienst in heel Nederland;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelplank om direct te kunnen serveren aan je gasten. Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Momenteel verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging in de avond.

borrelplank bestellen in Vlaardingen

Wil je hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na het aannemen.

2. Opgemaakte borrelplank Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: De plank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. De borrelplank kan direct geserveerd worden!

Interesse in onze catering op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelplanken bezorgen in Vlaardingen alsook catering op maat. Maak de keuze tussen zelf nog leuk aan de slag gaan met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank leveren in Vlaardingen.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het leveren van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrel aan huis in Vlaardingen

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van diverse heerlijke hapjes. Laat borrelplanken bezorgen in Vlaardingen voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is zalig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.

Op maat] in Vlaardingen

Wil jij op maat een luxe borrelplank laten samenstellen? Geen probleem! Laat ons weten om hoeveel personen het gaat, wat je wensen of voorkeuren zijn en wij komen één of meer borrelplanken bezorgen in Vlaardingen.

Geef gerust voorkeuren aan betreft type hapjes en laat het ons vooral ook weten als er allergenen zijn waarmee rekening gehouden moet worden. Zo kun je er helemaal jouw persoonlijke plank van maken. Houd jij van truffel, veel vleeswaren of juist van bijzondere kaas? Laat het ons weten en we maken er iets lekkers van!

Ontdek alles over onze borrelplanken en catering op maat

.

Unieke borrelplank bezorgen in Vlaardingen

Iets te vieren en wil je daarom een grote borrelplank laten bezorgen in Vlaardingen? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: ready to serve bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere goedgevulde borrelplanken of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook veelgevraagd om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.