Borrelplank bestellen in Veenendaal

Geen zin om te koken? Laat een borrelplank bezorgen in Veenendaal. Heerlijk voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct zo op tafel kunt zetten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Veenendaal. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

Hoe werkt Food and Wood?

Wij verzorgen diverse borrelplanken aan huis. Ben jij ook zo gek op een uitgebreide borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan één van onze bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt via same day delivery;;

2. Of een mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel je een luxe borrelbox? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw luxe borrelbox diezelfde dag ‘s avonds bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Veenendaal

Wil je luxe hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de volgende verzendopties om thuis een borrelplank te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud in de koelkast na het aannemen.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De plank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: Binnen Apeldoorn leveren we de mooi opgemaakte borrelplank op de avond naar keuze. Zet de prachtige hapjesplank direct op tafel!

Interesse in een kant-en-klare borrelplank of catering en woonachtig buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen
Zowel catering als borrelplanken bezorgen in Veenendaal behoort tot de opties bij ons. Laat een geweldig opgemaakte borrelplank in Veenendaal bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplanken? Dan pakken we dit graag voor je op. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelavondje thuis in Veenendaal

Spendeer jij ook steeds regelmatiger een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van lekkere borrelhapjes. Laat dus fijn een borrelplank bezorgen in Veenendaal op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van goed eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Op maat] in Veenendaal

Wil jij buiten het assortiment om een plank op maat bij ons bestellen? Geen probleem! Laat ons weten om hoeveel personen het gaat, wat je wensen of voorkeuren zijn en wij komen één of meer borrelplanken bezorgen in Veenendaal.

Geef bijvoorbeeld gerust aan wat je graag wel en niet (i.v.m. allergie of voorkeur) op de plank terugziet. Zo kun je de gehele borrelplank naar je eigen smaak inrichten. Vegetarisch, de focus op een bepaald product, zoals truffel, of juist lekker veel bijzondere kaasjes of charcuterie? Het is allemaal mogelijk.

Meer informatie over onze catering en borrelplanken op maat vind je hier

.

Lekkere borrelplank bezorgen in Veenendaal

Heb jij trek om een borrelplank te laten bezorgen in Veenendaal? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplanken of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.