Winkelmand

Borrelplank bestellen in Súdwest-Fryslân

Geen zin om te koken? Laat een borrelplank bezorgen in Súdwest-Fryslân. De oplossing voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelboxen om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een ready to serve borrelplank?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Súdwest-Fryslân. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

Hoe werkt bestellen?

Wij bieden verschillende soorten borrelplanken en bezorgen die altijd bij de klant thuis. Houd jij wel van een goedgevulde borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een direct te serveren opgemaakte borrelplank (regio Gelderland). Je kunt dagelijks jouw borrelplank of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Wil jij een luxe borrelbox om zelf op te maken bestellen? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw luxe borrelbox diezelfde dag ‘s avonds bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Súdwest-Fryslân

Wil je een complete borrelplank vol hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende bezorgmogelijkheden voor een borrelplank met levering aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na verzending kunnen de hapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na ontvangst aan de deur.

2. Opgemaakte plank Gelderland: We bezorgen een prachtig opgemaakte plank op locatie op de gekozen avond. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: Binnen Apeldoorn bezorgen we de mooi opgemaakte borrelplank op de avond naar keuze. Zet de prachtige hapjesplank direct op tafel!

Interesse in onze catering op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en webshop Borrelboxen en borrelplanken bezorgen in Súdwest-Fryslân alsook de complete catering op locatie zijn door ons te realiseren. Laat een geweldig opgemaakte borrelplank in Súdwest-Fryslân bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Dan pakken we dit graag voor je op. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelen in eigen huis

Verblijf jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van uitstekend eten met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in Súdwest-Fryslân voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van goed eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn goed voor een avondlang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Plank op maat

Heb jij trek om een borrelplank te laten bezorgen in Súdwest-Fryslân? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: ready to serve bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Liever nog groter uitpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplanken of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.