Winkelmand

Borrelplank bestellen in Schiedam

Geen zin om te kokkerellen? Laat een borrelplank bezorgen in Schiedam. Perfect voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Schiedam. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We bezorgen graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Hoe werkt bestellen?

Wij bieden de beste borrelplanken voor thuis en op locatie. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelplank, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Kies dan voor één van de volgende twee mogelijkheden:

1. Een luxe borrelbox die via gekoelde verzending in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Je kunt dagelijks jouw borrelplank of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging op dezelfde dag (in de avond).

borrelplank bestellen in Schiedam

Wil je een complete borrelplank vol hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bestelopties:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Tot 4 dagen na levering kunnen de hapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Plaats de inhoud in de koelkast na bezorging.

2. Opgemaakte borrelplank Gelderland: De borrelplank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: Wij komen de plank prachtig opgemaakt bezorgen op de avond naar keuze. De borrelplank kan direct geserveerd worden!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een borrelplank op maat of catering? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelplanken bezorgen in Schiedam alsmede catering op maat. Maak de keuze tussen zelf nog creatief de keuken in te duiken met een goedgevulde borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelplank leveren in Schiedam.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten samenstellen? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig samen borrelen in Schiedam

Blijf jij ook steeds regelmatiger een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat borrelplanken bezorgen in Schiedam voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is voortreffelijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog later op de dag om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Plank op maat

Een overvolle borrelplank laten bezorgen in Schiedam om gezellig te borrelen? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: ready to serve bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Liever nog groter uitpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplanken of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gedaan.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.