Borrelplank bestellen in Rotterdam

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een verrassend en uniek borrelmenu? Laat een borrelplank bezorgen in Rotterdam. Ideaal voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelplank?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in Rotterdam. Wil jij een bestelling vol hapjes op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

Wat doet Food and Wood?

Wij bieden verschillende soorten borrelplanken en bezorgen die altijd bij de klant thuis. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelplank, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of een kant-en-klare opgemaakte borrelplank die direct geserveerd kan worden na bezorging (binnen de regio Gelderland).

Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je borrelplanknaar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel jij een luxe borrelbox voor thuis? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw box diezelfde dag ‘s avonds bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Rotterdam

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Kies dan uit één van onderstaande verzendopties voor een borrelplank met levering aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de boxinhoud na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte borrelplank Gelderland: De compleet opgemaakte borrelplank wordt op het doorgegeven adres bezorgd. De plank kan direct op tafel!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: InApeldoorn leveren we de volledig opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

Heb je interesse in een borrelplank of catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijke levering & catering
Zowel catering als borrelplanken bezorgen in Rotterdam behoort tot de opties bij ons. Maak de keuze tussen zelf nog leuk de keuken in te duiken met een goedgevulde borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelplank bezorgen in Rotterdam.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het verzorgen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Borrel aan huis in Rotterdam

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van verrukkelijk eten met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in Rotterdam voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van lekker eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van het diner. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.

Plank op maat

Een unieke borrelplank laten bezorgen in Rotterdam om gezellig te borrelen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.