Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelplank bestellen in Purmerend

Feestje? Laat een borrelplank bezorgen in Purmerend! Uitermate geschikt voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelboxen om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor een kant-en-klare borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in Purmerend. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten bezorgen.

Hoe werkt Food and Wood?

Wij brengen diverse borrelplanken aan huis. Heb jij trek in een volle borrelplank met versgebakken broodjes, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een pakketbezorgdienst in heel Nederland;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Je kunt iedere dag je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijke luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond (levering tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Purmerend

Wil je luxe hapjes bestellen? Kies dan uit één van onderstaande bestelmogelijkheden voor een borrelplank bezorgd aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de inhoud na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte borrelplank Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte borrelplank Apeldoorn: Wij komen de plank prachtig opgemaakt bezorgen op de aangegeven avond. De borrelplank is klaar om direct te serveren!

Interesse in borrelplank catering op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijk & lokaal Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel borrelplanken bezorgen in Purmerend in de vorm van catering alsook als luxe gekoelde box. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox je eigen opmaak te bepalen, of om een complete kant-en-klare borrelplank in Purmerend te laten bezorgen.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrel aan huis in Purmerend

Verblijf jij ook regelmatig een avondje fijn thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van verschillende fijne borrelhapjes. Laat borrelplanken bezorgen in Purmerend voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is uitstekend borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Onze borrelplanken zijn goed voor een avondlang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Plank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een grote borrelplank laten bezorgen in Purmerend? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Wil jij het groots aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplanken of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.