Borrelplank bestellen in Middelburg

Wil jij een borrelplank bestellen in Middelburg? Perfect voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij Food and Wood zit je goed voor diverse borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen bezorgen. Gaat jouw voorkeur uit naar een al geheel mooi opgemaakte borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Middelburg. Wil jij catering of een borrelplank op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. We verzorgen graag borrelhapjes op maat indien gewenst.

Hoe werkt bestellen?

WIj bezorgen verscheidene borrelhapjes om thuis van te genieten. Heb jij trek in een heerlijke borrelplank vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Kies dan uit:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of een volledig opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt dagelijks jouw borrelplank of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijke luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond (levering tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Middelburg

Wil je een overheerlijke borrelplank met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bezorgopties:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Tot 4 dagen na verzending kunnen de hapjes vers geserveerd en genuttigd worden.. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de inhoud na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De hapjesplank zal volkomen opgemaakt bij jou bezorgd worden op de geselecteerdeavond. De borrelplank is klaar om direct te serveren!

Interesse in een opgemaakte borrelplank of catering en woonachtig buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en webshop
Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelplanken bezorgen in Middelburg alsook catering op maat. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan het werk gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Middelburg laat afleveren.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten samenstellen? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Lekker borrelen in Middelburg

Borrel jij ook steeds vaker knus met anderenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is optimaal genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Middelburg. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelplank of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Plank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een volle borrelplank laten bezorgen in Middelburg? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplanken of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook veelgevraagd om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.