Borrelplank bestellen in Maastricht

Laat een borrelplank bezorgen in Maastricht met luxe borrelbites. Uitermate geschikt voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een kant-en-klare borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Bestel nu een box of laat een luxe borrelplank bezorgen in Maastricht. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in Maastricht. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We bezorgen graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Wat doet Food and Wood?

Wij bieden zeer diverse borrelplanken en bezorgen die altijd op locatie. Heb jij zin in een heerlijke borrelplank vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een bezorgdienst in heel Nederland;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis bezorgd.

borrelplank bestellen in Maastricht

Wil je een complete borrelplank vol hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de volgende bezorgopties om thuis een borrelplank te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na ontvangst kunnen de hapjes vers geserveerd en genuttigd worden.. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Doe de inhoud in de koelkast na ontvangst.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: We bezorgen een compleet gestylde plank op locatie op de aangegeven avond. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: Binnen Apeldoorn bezorgen we de schitterend opgemaakte borrelplank op de avond naar keuze. De borrelplank kan direct op tafel!

Interesse in onze catering op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen
Wij zijn breed inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in Maastricht en de rest van het land. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek aan de slag gaan met een goedgevulde borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank bezorgen in Maastricht.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of uniek buffet laten verzorgen? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Gezellig borrelen in Maastricht

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van diverse heerlijke luxe hapjes. Laat dus fijn een borrelplank bezorgen in Maastricht op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van de maaltijd. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.

Op maat] in Maastricht

Wil jij zelf een borrelplank op maat kiezen op basis van ons assortiment? Dat is geen enkel probleem! Laat ons weten om hoeveel personen het gaat, wat je wensen of voorkeuren zijn en wij komen één of meer borrelplanken bezorgen in Maastricht.

Geef gerust voorkeuren aan betreft type hapjes en laat het ons vooral ook weten als er allergenen zijn waarmee rekening gehouden moet worden. Zo kun je de borrelplank die jij gaat serveren helemaal aan jouw eigen smaak en wensen laten voldoen. Houd jij van truffel, veel charcuterie of juist van bijzondere kazen? Laat het ons weten en we maken er iets moois van!

Bekijk hier meer informatie over onze catering en borrelplanken op maat

.

Heerlijke borrelplank bezorgen in Maastricht

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelplank laten bezorgen in Maastricht? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook zeer geschikt om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.